Word...

speler, trainer, teamverantwoordelijke, scheidsrechter, vrijwilliger, sponsor

Speler

Jongens en meisjes vanaf 4 jaar kunnen bij VK Jong Geraardsbergen komen voetballen. 

Wij zorgen voor de registratie van de spelers bij de KBVB/VFV, indeling in leeftijdscategorieën, zorgen voor opleiding, bezorgen wedstrijdshirts, reserveren terreinen, zoeken trainers, enz. enz…

Meld je aan via een van onze sportieve medewerkers en wij vervullen de nodige formaliteiten. We vragen wel een spelersbijdrage; die is vermeld op de pagina Aansluiten.

Trainer

Volg je een sport- en bewegingsopleiding en ben je op zoek naar een stageplek of vind je het gewoon leuk om te helpen bij een training van de jeugd (vanaf U6 tot U21) en ben je 15 jaar of ouder, neem dan contact op via een van onze sportieve medewerkers.

VK Jong Geraardsbergen zoekt voor seizoen 2015-2016 nog een aantal gemotiveerde jeugdtrainers. Een diploma is een pluspunt, maar geen vereiste.

 

Teamverantwoordelijke

De teamverantwoordelijke begeleidt een team en zorgt voor de logistiek. Hij of zij vult het elektronische wedstrijdblad in en is ook de contactpersoon van de scheidsrechter voor de match. De teamverantwoordelijke zorgt voor het wassen van de wedstrijdkleding en ontvangt hiervoor een kleine vergoeding. Meld je aan via secretariaat@jonggeraardsbergen.be.

 

Scheidsrechter

Wil je actief zijn in het voetbal, maar het spelen ligt je minder, daar ligt dan een kans! De KBVB/VFV organiseert opleidingscursussen. Meld je aan bij via secretariaat@jonggeraardsbergen.be.

 

Vrijwilliger

Een club kan niet voortbestaan zonder de onbaatzuchtige hulp van vele vrijwilligers. Wil je graag een handje toesteken in de werking? Meld je aan via secretariaat@jonggeraardsbergen.be.

 

Sponsor

De praktische organisatie van trainingen en wedstrijden vraagt van onze medewerkers heel veel tijd en het nodige enthousiasme om er elke week opnieuw voluit tegenaan te gaan. Deze organisatie vraag ook heel wat geschikte middelen: spelersuitrustingen, wedstrijdballen, trainingsmiddelen…

Enkel op deze manier kunnen we de sportende jeugd en volwassenen een drijfveer bieden om zich ten volle in te zetten voor hun geliefkoosde vrijetijdsbesteding: het voetbal.

Verenigingen kunnen niet zonder steun. Steun van de gemeente, leden, ouders en bedrijfsleven. Zonder persoonlijke, maar ook financiële steun kan een vereniging niet voortbestaan. Financiële steun kan in allerlei vormen en maten. Eenmalig maar ook jaarlijks of zelfs voor meerdere jaren.

Bekijk de verschillende mogelijkheden op onze sponsorpagina.

Hebt u interesse om Jong Geraardsbergen te steunen onder de vorm van sponsoring, geef gerust een seintje op sponsoring@jonggeraardsbergen.be en wij nemen onmiddellijk contact met u op.