Sponsoring

De praktische organisatie van trainingen en wedstrijden vraagt van onze medewerkers heel veel tijd en het nodige enthousiasme om er elke week opnieuw voluit tegenaan te gaan. Deze organisatie vraag ook heel wat geschikte middelen: spelersuitrustingen, wedstrijdballen, trainingsmiddelen…

Enkel op deze manier kunnen we de sportende jeugd en volwassenen een drijfveer bieden om zich ten volle in te zetten voor hun geliefkoosde vrijetijdsbesteding: het voetbal.

Verenigingen kunnen niet zonder steun. Steun van de gemeente, leden, ouders en bedrijfsleven. Zonder persoonlijke, maar ook financiële steun kan een vereniging niet voortbestaan. Financiële steun kan in allerlei vormen en maten. Eenmalig maar ook jaarlijks of zelfs voor meerdere jaren.

Hebt u interesse om Jong Geraardsbergen te steunen onder de vorm van sponsoring, geef gerust een seintje op sponsoring@jonggeraardsbergen.be en wij nemen onmiddellijk contact met u op.

Sponsormogelijkheden

Wedstrijdbal

Een goede wedstrijdbal kan sportief wonderen doen en onze club vooruit helpen.
Sympathisanten, sponsors, familieleden en andere vrienden kunnen een wedstrijdbal schenken voor een wedstrijd van het 1e elftal.

Als schenker van een wedstrijdbal krijgt u 2 gratis toegangstickets voor de wedstrijd.
U wordt uitgenodigd om de aftrap te geven van de wedstrijd.
Uw naam wordt vermeld in de kantine en op de website en tijdens de rust wordt u uitgenodigd voor een drankje.

Reclamebord/spandoek

Door middel van een reclamebord of -spandoek kunnen wij de naam en het logo van uw firma onder de aandacht brengen van de bezoekers van Jong Geraardsbergen.

U kunt een reclamebord laten plaatsen rond de terreinen of een spandoek hangen.

Voor bordreclame wordt een contract afgesloten voor de duur van 3 jaar.

Het eerste jaar is er een extra kost voor de aanmaak van het bord. Het logo en de te vermelden informatie worden door de sponsor aangeleverd.

Uw naam wordt vermeld op de sponsorpagina van onze website met een link naar uw eigen website.

Kledij

Jong Geraardsbergen biedt de mogelijkheid om reclame aan te brengen op de kledij die al onze spelers dragen. Er bestaan verscheidene manieren van kledijsponsoring: shirts, shorts, mouwen, opwarm T-shirts, trainingspakken, voetbaltassen…

Al deze vormen van sponsoringen gelden voor elk van onze aangesloten ploegen in competitieverband.

Alle kledingsponsorcontracten hebben een looptijd van twee jaar.

Uw naam wordt vermeld op de sponsorpagina van onze website met een link naar uw eigen website.

Varia

Jaarabonnement

Het jaarabonnement geeft u het recht tot het bijwonen van alle thuiswedstrijden van onze ploegen.

Anonieme sponsoring

Het kan natuurlijk ook zijn dat u onze vereniging financiële steun wilt geven zonder dat uw bedrijfsnaam uitgebreid vermeld wordt.

Bij deze vorm van sponsoring kan uw bedrijfsnaam opgenomen worden in de sponsorlijst.

U bent zelf vrij om de hoogte van deze financiële steun te bepalen en te storten op ons rekeningsnummer onder vermelding van Sponsorgelden + bedrijfsnaam.

Sponsoring in natura

Uiteraard is uw sponsorgeld van harte welkom, maar wij zijn ons bewust van de vele goede doelen en verenigingen die u momenteel om een sponsorbijdrage vragen.

Wellicht is sponsoren in natura voor u een betere optie. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Bijvoorbeeld snoepgoed tijdens sinterklaasfeesten, materialen voor gebruik door de vereniging, vervoer tijdens uitjes, consumpties tijdens verenigingsactiviteiten.

Reclamevlag

Het voetbalcomplex van Jong Geraardsbergen ligt langs de drukbereden Voldersstraat. Die ruimte leent zich perfect voor het plaatsen van bedrijfsvlaggen. Uw wapperende vlag zal dagelijks bekeken worden door honderden voorbijrijdende automobilisten.