Op 21 maart zou het trippenfestijn doorgaan in de parochiezaal van Onkerzele. Ingevolge de recente ontwikkelingen met betrekking tot het corona-virus wordt het eetfestijn uitgesteld naar een latere datum.

Update: het eetfestijn wordt verplaatst naar zaterdag 25 april. Opgelet, we wijken uit naar een andere locatie: Zaal Sint-Bavo – Hoge Buizemont 165

Naar aanleiding van de nieuwe richtlijnen die door de overheid werden uitgevaardigd om kwetsbare groepen beter te beschermen tegen een besmetting met het coronavirus, hebben we besloten om het eetfestijn van volgende week zaterdag 21 maart 2020 in de parochiezaal van Onkerzele niet te laten doorgaan.

Update: het eetfestijn wordt verplaatst naar zaterdag 25 april. Opgelet, we wijken uit naar een andere locatie: Zaal Sint-Bavo – Hoge Buizemont 165

We ontvangen enkele honderden mensen en het is onvermijdelijk dat er verschillende generaties samenkomen. We willen de gezondheid van deze mensen niet op het spel zetten en volgen daarom de raad op van verschillende experten terzake. We leggen deze week nog een nieuwe datum vast en de reeds aangekochte kaarten blijven geldig.

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak dat deze beslissing mogelijk veroorzaakt.