Elke woensdag van november organiseert VK Jong Geraardsbergen in de Voldersstraat een G-voetbalinitiatie. Jongens en meisjes van 6 tot 13 jaar met een fysieke en/of verstandelijke beperking kunnen proeven van een G-training van 17.00 tot 18.00 uur.

VK Jong Geraardsbergen startte dit seizoen met een G-voetbalwerking voor jongens en meisjes van 6 tot 13 jaar en wenst haar werking nog meer bekend te maken.

Wat is G-voetbal?

G-voetbal is voetbal waarin een paar aanpassingen zijn verricht om het spelers met een verstandelijke of lichamelijke beperking mogelijk te maken om te voetballen. De G staat niet alleen voor gehandicapt maar ook voor geïntegreerd, gelijkwaardig, goesting, gemist, gescoord, gewonnen en zeker genieten.

Praktische info

Wanneer? Woensdagen 7, 14, 21 en 28 november van 17.00 tot 18.00 uur

Waar? Voetbalveld VK Jong Geraardsbergen – Voldersstraat 32 – 9500 Geraardsbergen

Prijs? Deelname aan de namiddag is gratis.

Inschrijven? Via www.jonggeraardsbergen.be/g-voetbal