Vrijdag 22 juni stelde VK Jong Geraardsbergen zijn nieuwe kern voor. Voorzitter Guy Smet stelde alle spelers en de technische staf voor. Erwin Straetmans wordt T1, Hendrik Dehenau T2 en Michaël Van der Cruyssen keepertrainer.

 

Inkomende spelers zijn Charei Badr, Charei Souhaib, Haillez Andy, Mirzoyan Artur, Nemov Erdjanik (SV Everbeek), De Maeseneer Dietmar, Ebengo Rively, Lafourt Jarno, Salmon Dietmar, Straetmans Kenzio (VCE Deftinge), De Maeseneer Giovanni (VK Liedekerke), Noroc Cristan-Andres (FC Milan-Anderlecht), De Roeck Sem, Durant Jens, Ors Yusuf, Snoeck Dylan, Van Der Trappen Philippe Junior (Sparta Moerbeke Geraardsbergen), Van Hoorbeek Sven (SV Sint-Antelinks), Muylaert Michaël (vrije speler).

 

De kern werd nagenoeg volledig vernieuwd. Na een aantal kwakkelseizoenen hopen we voldoende gewapend te zijn om een rustig seizoen te draaien in de middenmoot.

De trainingen starten op zondag 22 juli en op 29 juli en 5 augustus volgen de heen-en terugwedstrijd van de Hofman Cup tegen KFCE Belzele. Onze tegenstanders in de Beker van de Denderstreek zijn Standaard Denderleeuw, KVE Winnik, Wilskracht Idegem en SK Denderhoutem. De competitie openen we op zondag 2 september thuis tegen Zegelsem.