Op vrijdag 6 april organiseert VK Jong Geraardsbergen een G-voetbalinitiatie. Jongens en meisjes van 6 tot 13 jaar met een fysieke en/of verstandelijke beperking zijn welkom vanaf 13.30 uur in de Voldersstraat.

Met het oog op de start van een G-voetbalwerking volgend seizoen organiseert VK Jong Geraardsbergen op vrijdag 6 april van 13.30 tot 16.00 uur een eerste initiatie G-voetbal. Het is onze doelstelling om kinderen met een beperking en met een hart voor voetbal, hun favoriete sport te kunnen laten be­oefenen.

Wat is G-voetbal?

G-voetbal is voetbal waarin een paar aanpassingen zijn verricht om het spelers met een verstandelijke of lichamelijke beperking mogelijk te maken om te voetballen. De G staat niet alleen voor gehandicapt maar ook voor geïntegreerd, gelijkwaardig, goesting, gemist, gescoord, gewonnen en zeker genieten.

Praktische info

Wanneer? Vrijdag 6 april 2018 van 13.30 tot 16.00 uur

Waar? Voetbalveld VK Jong Geraardsbergen – Voldersstraat 32 – 9500 Geraardsbergen

Prijs? Deelname aan de namiddag is gratis.

Inschrijven? Via www.jonggeraardsbergen.be/g-voetbal