Het jeugdtornooi van VK Jong Geraardsbergen was een groot succes. De weergoden waren ons gunstig gezind waardoor het op een enkele bui na 2 dagen droog bleef en het programma perfect kon afgewerkt worden.

We mochten de afgelopen 2 dagen maar liefst 60 ploegen verwelkomen in de categorieën U6 tot en met U17. Een welgemeende dank aan al deze ploegen en hun vele supporters om er een echt voetbalfeest van te maken. Alle wedstrijduitslagen en eindstanden zijn online beschikbaar in PDF-formaat. Enkele sfeerbeelden van het tornooi vind je in ons fotoalbum op Facebook.

Tot slot wil de club ook iedereen van harte danken die mee heeft geholpen bij de voorbereiding, planning en uitvoering van ons tornooi. Dit jeugdtornooi was enkel mogelijk door de vele vrijwilligers die een of meerdere dagen opofferden om zich geheel belangeloos in te zetten voor de club.