VK Jong Geraardsbergen betreurt de recente berichtgeving die de club ernstig schade toebrengt. Wij zetten onze activiteiten niet stop en brengen volgend seizoen een eerste elftal, reserven en jeugd op de mat.

Onze hoofddoelstelling is en blijft – net zoals die van onze collega-clubs – om kinderen en jongeren met vrienden “onder de kerktoren” te kunnen laten sporten én om een gezond financieel beleid te voeren.

Onze komende activiteiten zijn een voetbaldag voor jongens en meisjes van 4 tot 12 jaar op zaterdagvoormiddag 4 juni. Deelname is gratis en inschrijven kan op www.jonggeraardsbergen.be/voetbaldag. De 34ste editie van de Beker van de Oudenbergstad vindt op 23 en 24 juli op onze terreinen plaats. De startdag van de jeugd is gepland op zaterdagvoormiddag 30 juli en onze jaarlijkse barbecue vindt plaats op maandag 15 augustus.