Vorig weekend tekenden bij VK Jong Geraardsbergen ruim 50 teams present op het jaarlijkse jeugdtornooi.

2016-05-07 09.38.14Op zaterdag kwamen de duiveltjes U7, U8 en U9 in actie die ook nog konden strijden voor een individueel klassement via allerlei proeven. Ook de U12 en U17 gaven het beste van zichzelf.

Op zondag werkten de U10, U11, U13 en U15 hun wedstrijden af met tornooiwinst voor VK Jong Geraardsbergen bij de U10 en de U13.

Bedankt aan de prijzensponsors en alle deelnemende ploegen voor hun aanwezigheid en sportieve inzet. De zon was volop van de partij en ondanks de hitte bleven de spelers met volle inzet hun clubkleuren verdedigen.

En last but not least: hartelijke dank aan alle medewerkers die betrokken waren bij de voorbereidingen, de planning en de uitvoering. Zonder jullie onbaatzuchtige inzet had was dit tornooi niet mogelijk geweest.