frankvandenbosscheJong Geraardsbergen bereikte een akkoord met Frank Van Den Bossche als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2013-2014. Deze jonge coach komt over van Wit-Zwart, blaakt van ambitie en is er zich van bewust dat het woord JONG in de naam JONG Geraardsbergen de kern van het bestaan van de club vormt.

Er wordt volop werk gemaakt van een competitieve kern die moet kunnen bewijzen dat JONG Geraardsbergen zijn plaats in derde provinciale meer dan waard is. T2 voor volgend seizoen is Bart Lauwereys die reeds langer aan de club verbonden is. Hij zal samen met de hoofdcoach erop toezien dat naast een stabiele kern diverse beloften hun opwachting kunnen maken in de A-kern.

Deze week stopte ook de samenwerking met trainer Kevin Waegemans. We willen Kevin bedanken voor de geleverde inspanningen en de groei die de club kende onder zijn hoede.