Op zaterdag 1 december 2012 om 14u organiseert het oudercomité van Jong Geraardsbergen in sporthal De Veldmuis naar jaarlijkse gewoonte een vriendenwedstrijd met en tegen de ouders en/of bestuursleden.  

Vooraf inschrijven (tot 25/11) en betalen is noodzakelijk en kan gebeuren bij Joeri of bij de trainer van de ploeg van jullie kind. Meedoen aan de match kost € 5.

We rekenen op jullie talrijke opkomst zodat we kunnen laten zien waar de kinderen hun talent vandaan halen!

Aansluitend…

Sinterklaasfeest

Op zaterdag 1 december 2012 om 17u start dan, ook al naar jaarlijkse gewoonte, ons sinterklaasfeest, eveneens in sporthal De Veldmuis.

Door eerder georganiseerde activiteiten alsook vele helpende handen voor onze club, zijn we er ook dit jaar terug in geslaagd om jullie kinderen een mooi cadeau (sporttas) te kunnen geven.

Onze kindervriend De Sint komt dit graag overhandigen, zijn pieten zorgen voor lekkers.

Wel vragen wij dat jullie zeker aanwezig zijn om dit cadeau in ontvangst te nemen.  Wie dit niet kan, kan achteraf zijn cadeau bekomen aan de democratische kostprijs van € 10.

We rekenen op jullie talrijke opkomst zodat we aan de Sint en zijn  pieten kunnen laten zien dat voetbalclub Jong Geraardsbergen véél brave kindjes telt !