Op naar de titel

Met de wedstrijd van woensdag tegen dezelfde tegenstander in de benen, wist de thuisploeg waar ze voor stonden.

Direct werd de wedstrijd in handen genomen door de thuisploeg, en zoals de woensdag vonden ze een uitstekende doelvrouw op hun weg. Het duurde dan ook 40′ alvorens het openingsdoelpunt viel. Dit was na een mooie voorzet van captain Cindy en het was Ann die afwerkte: 1-0. En met deze stand gingen we ook rusten.

Terug buiten was het thuisploeg die de wedstrijd in handen namen en na 5′ ging Ann alleen door en werkte af:2-0. Enkele minuten zette Mie voor en het was Ann die terug afwerkte:3-0. Hiermee scoorde ze een hattrick, wat niet haar eerste was van het seizoen. En na een halfuur was het Mie die de eindstand vastlegde na een voorzet van Nath: 4-0.

Nu vrijdag gaan we op verplaatsing naar Aalst en zullen daar trachten de kers op de taart te zetten.

Marc De Vuyst
Afgevaardigde Dames