De vorige nederlaag werd rechtgezet

Na de complete offday van vorige wedstrijd op Zele hadden de bezoekers nog een en ander goed te maken. Ze begonnen dan ook super gemotiveerd en geconcentreerd aan de wedstrijd.

En reeds na 5′ was het zover, na een mooie voorzet van Lobke scoorde Mie haar eerste doelpunt: 0-1. De bezoekers gaven de wedstrijd niet meer uit handen. Enkele minuten later was weer zover, een vlugge ingooi van Sabine naar Mie, die de bal mooi voor doel bracht en Lobke die afwerkte met het hoofd: 0-2. Nadien waren nog verschillende aanvallen van de bezoekers, doch een goeie thuisdoelvrouw pareerde telkens de bal. Het was wachten tot een halfuur alvorens Mie allen op het doel afging en bal nette: 0-3. Juist voor we gingen rusten scoorde de thuisploeg tegen en bepaalde hierbij de ruststand: 1-3.

Terug uit de kleedkamers namen de bezoekers de wedstrijd terug in handen, maar vonden na verschillende aanvallen en goeie keepende thuisdoelvrouw op hun weg. Doch na een half uur ging Nath alleen door en plaatste de bal mooi in doel: 1-4. Dit was een signaal voor de thuisploeg om een offensief in te zetten. Doch vonden ze telkens een goeie “Smallie” op hun weg. Maar na een hoekschop en beetje geharrewar voor doel maakte de thuisploeg hun 2e doel: 2-4. Doch juist voor affluiten na een voorzet van captain Cindy, maakte Lobke haar 2e doelpunt van de wedstrijd legde zo de eindstand vast: 2-5. Hierdoor neemt Jong Geraardsbergen terug de kop in 3e provinciale.

Volgende wedstrijden staan deze week nog op programma:

Hofman cup

Maandag 9-4-2012 om 15u : Jong Geraardsbergen – Dames Zulte

Competitie

Woensdag 11-4-2012 om 19u30 : Jong Geraardsbergen – Denderhoutem
Zaterdag 14-4-2012 om 16u00 : Jong Geraardsbergen – Denderhoutem

Supporters, allen op post!

Marc De Vuyst
Afgevaardigde Dames