Op zaterdag 5 mei 2012 organiseert Jong Geraardsbergen voor de 1e maal een avond- en nachttornooi minivoetbal. Dit tornooi vindt plaats op onze terreinen gelegen Voldersstraat 32 te 9500 Geraardsbergen (Onkerzele).

Het bestuur van Jong Geraardsbergen heeft de eer en het genoegen u uit te nodigen op dit evenement.

De schiftingswedstrijden worden om 19u gestart en afhankelijk van het aantal ingeschreven ploegen zal de finale rond middernacht gespeeld worden.

De wedstrijden worden 5 tegen 5 gespeeld (keeper en 4 veldspelers ) met jeugddoelen (5m x 2m). Er mogen maximum 8 spelers ingeschreven worden op het wedstrijdblad.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 50 euro en er wordt een prijzenpot van 600 euro verdeeld over de nummers 1, 2 en 3 van het tornooi.

Wij zorgen voor de nodige ambiance en BBQ.

Om een vlotte organisatie mogelijk te maken, vragen wij u om uw deelname zo snel mogelijk te bevestigen via onderstaand formulier. Op deze manier kunnen wij ook zo snel mogelijk de speelschema’s opstellen en de deelnemende ploegen alle nodige info doorsturen.

Je inschrijving is definitief na overschrijving van het inschrijvingsgeld op rekeningnummer 293-0361467-03 met vermelding Minifoot + naam ploeg.

Het spreekt vanzelf dat wij hopen op een talrijke opkomst.

Alvast bedankt

Jan Cansse
Tornooiverantwoordelijke

Inschrijven

Naam ploeg
Verantwoordelijke
Adres
E-mailadres
Kleuren uitrusting