Na toch wel een tijdje niet meer gevoetbald te hebben door de slechte weersomstandigheden, zijn we eindelijk terug van start kunnen gaan. Hopelijk blijven de weergoden ons beter gezind nu.

Het was van in het begin duidelijk dat onze spelertjes van de U6 toch al mooi voetbal kunnen brengen. De tegenstander stond wat verbaasd door het jonge geweld van Jong Geraardsbergen. Met mooie dribbels en combinaties overklasten ze de tegenstandertjes. De jonge knapen van Herzele vonden geen oplossing tegen het mooie voetbal van JG.

Trainer Wesley wees er onze U6 spelertjes op dat ze maar eens moesten tonen wat ze allemaal al geleerd hadden op training. Dat resulteerde in zeer mooi voetbal door toch wel jonge spelertjes. Dit is toch een mooi bewijs dat de opleiding van de jeugd toch van cruciaal belang is en dat onze jonge spelertjes toch wel een zeer goede opleiding en training krijgen bij Jong Geraardsbergen.