De match van de gemiste kansen

De bezoekers namen de wedstrijd onmiddellijk in handen op een slecht verlicht plein. De kansen stapelden zich op, doch ze werden royaal gemist. En na 6’ gebeurde het onvermijdelijke, thuisploeg nam een vrijschop en opende de score: 1-0. Ondertussen creëerden de bezoekers nieuwe kansen en ze moesten wachten tot de 20ste minuut. Ann ging alleen door en maakte de aansluitingstreffer: 1-1. De bezoekers bleven maar aanvallen en juist voor rusten nette Lobke op voorzet van Ann het 2e doelpunt: 1-2.

Terug uit de kleedkamers een zelfde scenario. Het was wachten tot de 10e minuut om na een inworp van Lobke de voorsprong verder uit te diepen door Ann: 1-3. Nu werden de kansen terug gecreëerd en er was een goede thuisdoelvrouw nodig om verdere doelpunten te vermijden. En dan juist op tijd was het terug Ann die na een voorzet van Sabine de eindcijfers vastlegde: 1-4.

Volgende zaterdag krijgen de volgende moeilijke tegenstander op bezoek, namelijk om 16u tegen Eendracht Aalst. Dus supporters we zullen uw steun kunnen gebruiken.