Carnavalsfeer in Moerbeke

De speelsters van Jong Geraardsbergen waren volledig in carnavalsfeer afgereisd naar Moerbeke. Ter plaatse werd eveneens carnaval gevierd en een stoet passeerde aan het veld tijdens de wedstrijd, met de nodige achtergrondmuziek.

Doch kwamen de bezoekers moeilijk in de wedstrijd en vergaten verschillende malen af te werken. We waren immers 20’ bezig wanneer Nath voorzet en Mie afwerkt: 0-1. En een minuut later ging Mie alleen door en zette de 0-2 op het bord. 5’ later zette Marijke mooi voor en Cindy werkte af: 0-3. Nu was het terug wachten tot het einde van de eerste helft wanneer Mie na een voorzet de 0-4 op het bord zet. Doch juist voor rust counterde de thuisploeg en we gingen naar de kleedkamers met 1-4.

Terug uit de kleedkamers was het onmiddellijk prijs na een voorzet van Mie maakte Cindy haar 2e doelpunt van de match: 1-5. Na 10’ nam Sabine de bal aan na een hoekschop en maakte een fraai doelpunt: 1-6. Ze hadden de smaak te pakken en 5’ later was het terug Mie die de bal nette: 1-7. Enkele minuten zette Mie voor en Lobke maakte haar doelpunt: 1-8. Mie zette de kers op de taart en juist voor affluiten maakte ze er na een solo 1-9 van. En dan konden ze eindelijk carnaval Ninove gaan vieren, maak er nog een amusant feest van, jullie hebben het verdiend.

Volgende week zaterdag wordt gespeeld op Laarne-Kalken om 19u. Hopelijk is de carnaval dan al verteerd.