Doelpuntenfestival in Buggenhout

Zondagmorgen, niet het favoriete tijdstip voor een voetbalwedstrijd bij de bezoekers. Het waren nochtans de bezoekers die direct de wedstrijd in handen namen, en reeds na een tweetal minuten opende Mie de score na voorzet van Nath. Eén minuut later ging Ann alleen en scoorde: 0-2. Na 10’ was het weer zover en er vielen enkele doelpunten: Ann zet voor, Nath scoort; Mie zet voor en Ann scoort; Ann zet voor en captain Cindy scoort: 0-5. Nu was tot een halfuur in de wedstrijd alvorens een volgende reeks volgende: 2x een voorzet van Nath en respectievelijk Annelies en Sara scoort; nadien ging Nath alleen door en scoort; ook ging Ann nog eens door en werkte af; Ann liet ook andere scoren, nl door Mie; tweemaal ging Ann ging door en scoorde tweemaal, deze laatste was namelijk haar 50ste, wat inhoudt dat ze het beloofde vat zal mogen betalen; nog voor we gingen rusten nette Sara haar tweede doelpunt van de wedstrijd. Zo legde ze de ruststand op 0-13 vast.

Terug uit de kleedkamers namen de bezoekers de wedstrijd terug in handen. En na drie minuten scoorde  Davina op aangeven van Annelies: 0-14. En na 15’ effende Lisa het pad voor Mie:0-15 ; En na 20’ legde Cindy de eindstand vast op voorzet van Sara: 0-16. De laatste 15 minuten trachtte de thuisploeg nog druk uit te oefenen, doch de verdediging van bezoekers waren op hun hoede en hielden de nul op het bord.

Volgende week zondag heeft Jong Geraardsbergen en verplaatsing voor de boeg naar Denderhoutem om 13u.