Beste ouders

Deze week worden de trainingen als volgt geregeld :

Dinsdag training U8 op Jong Geraardsbergen
Woensdag alle andere onderbouwploegen om 18h15 op Jong Geraardsbergen.
Vrijdag trainen de jongsten in de Veldmuis : de U6-, U7- en U8 zullen hun training starten in de Veldmuis om 18h.

De U9, U10 en U11 trainen op Jong Geraardsbergen om 18h15.

In tegenstelling waar zondag werd van uitgegaan (communicatie van mezelf aan U9-ouders) zullen de provinciale U8- en U9 tegen Zelzate spelen op zondag om 10h. Om de continuïteit bij de U10 te garanderen zou ik graag de U10 vergezellen op zaterdag met een aantal U9-spelers. Graag had ik volgende U9-spelers erbij gehad : Louïc, Victor, Siebe en Tibo. Alle andere U9-spelers spelen een vriendschappelijke wedstrijd zaterdag om 13h30 op Winnik.

Sportieve groeten

Joeri