Goed voor de moraal

Enkele weken terug leed de thuisploeg haar eerste puntenverlies op Haasdonk. De thuisploeg was dus dubbel gemotiveerd om orde op zaken te zetten.

Dus zette de thuisploeg  onmiddellijk de aanval in en dat resulteerde in 2 mooie aanvallen. Na een kwartier was het zover. Davina zette voor van op links en Ann opende de score: 1-0. Tot grote vreugde van de rest van de ploeg. Na 30‘ kwamen de bezoekers in de wedstrijd, wat enkele mooie aanvallen bracht. Bij thuisploeg deed “Smallie” haar werk als doelvrouw en stopte een paar keer de aanval. We gingen rusten met een 1-0 voorsprong.

Terug uit de kleedkamers nam de thuisploeg onmiddellijk de wedstrijd in handen. En reeds na 5’ zette Nath voor en Ann maakte haar 2e doelpunt van de match: 2-0. De veer was gebroken bij de bezoekers en ze kwamen praktisch niet meer over hun helft. De thuisploeg had nog een paar keer tegenslag, de bal vond de paal op zijn weg. En ook vonden ze er een goedkeepende doelvrouw bij de bezoekers op hun weg. De laatste 10’ zetten de bezoekers de ultieme aanval in en maakten de aansluitingstreffer: 2-1. Hier haalden ze moed uit en maakten het de verdediging van de thuisploeg nog lastig. Deze hield echter stand wat de eindstand bracht op 2-1.

Volgende week is er terug een moeilijke wedstrijd thuis tegen Zele om 17u. Maar door onze zege tegen de leiders is de moraal goed.

Marc De Vuyst
Afgevaardigde Dames