Goed begin voor het nieuwe jaar

De eerste wedstrijd in het nieuwe jaar werd een groot succes voor de thuisploeg. Aangezien de bezoekers de vorige keer met gelijkspel naar huis terug gingen, hadden we ons aan meer tegenstand verwacht. Ook waren er bij de thuisploeg enkele basisspelers niet bij.

Reeds na enkele minuten opende Ann het doelpuntenfestival, na een slechte uittrap van de bezoekende doelvrouw:1-0. Het was dan nog enkele minuten wachten op het volgende doelpunt dat er  mooi werd ingekopt door Sara na een mooie hoekschop van Ann: 2-0. Dit was het signaal voor een ware doelpuntenkermis, zowat om de 5 minuten scoorde de thuisploeg. Te beginnen met Sabine, die profiteerde van een slecht wegwerken van de bal: 3-0. Daarna scoorde Sara haar 2e doelpunt: 4-0. Ook Ann liet zich niet onbetuigd en scoorde: 5-0. Captain Cindy stond op de juiste plaats en scoorde haar eerste doelpunt van het jaar: 6-0. Nu was het terug Ann die doorging en scoorde: 7-0. Juist voor we gingen rusten zette Sabine na een voorzet van Lobke de rusttand vast: 8-0.

Terug uit de kleedkamers zette Mie, die in het doel vervangen werd door Myriam, een mooi hattrick op het scorebord, eerst op voorzet van Ann, daarna een mooie lobbal en tenslotte alleen door: 11-0. Ann bleef op haar elan doorgaan en scoorde na een voorzet van Kathy VDD: 12-0 Nadien scoorden de bezoekers een eerreddend doelpunt: 12-1. Mie scoorde haar 4e doelpunt in de wedstrijd, na een voorzet van Ann: 13-1. Het was dezelfde Ann die de eindstand vastlegde: 14-1.

Volgende zaterdag is het terug een thuiswedstrijd in de Volderstraat om 17u00 tegen de leider Haasdonk. Dus alle supporters op post!