Eerste nederlaag

Dat we voor een moeilijke verplaatsing stonden, daar waren we van bewust. Het veld speelde ook zijn rol, aangezien we op een kunstgrasplein moesten spelen. De capriolen van de bal waren gans anders.

De eerste 15’ ging het spel op en af, en de bezoekers kregen geen vat op de wedstrijd. En na 15’ kwam het bevrijdende openingsdoelpunt. Het was  captain Cindy die Ann lanceerde van op eigen
helft, en Ann passeerde nog enkele speelsters, en opende de score:0-1. De wedstrijd ging zijn normale gangetje en juist voor de rust konden de bezoekers de voorsprong uitdiepen tot 0-2. En zo gingen we rusten.

Goed gemotiveerd kwam de thuisploeg uit de kleedkamers en na 10’ kwamen ze langzij: 2-2. De bezoekers gingen meer en meer risico’s nemen. En er kwamen gaten in de verdediging, wat de resulteerde dat in het laatste kwartier de thuisploeg nog 3 doelpunten scoorde. Eindstand: 5-2

Volgende vrijdag om 19:30 spelen we terug een belangrijke wedstrijd op Zele. Daar zullen we terug de puntjes op de i zetten.