Eénrichtingsvoetbal

Vorige zaterdag kwam de meisjes van FC Moerbeke op bezoek.

De thuisploeg begon, na het mooie resultaat in de week, vol goede moed aan de wedstrijd. En dit resulteerde na 10’ in 2-0 voorsprong: 2x Ann. Het werd vervolgens een éénrichtingsvoetbal naar het doel van de bezoekers. Het was wachten tot 20’ voor de rust, om de stand uit te diepen. Het waren Mie en Ann die volgende doelpunten voor hun rekening namen. Het werden er uiteindelijk nog 8. Dus gingen we rusten met 0-10 voorsprong.

Terug op het veld was het wachten tot de 15’ alvorens een doelpunt viel, het was Nath die deze voor haar rekening nam. Dus het werd 0-11. Met dit doelpunt werd een volgende reeks begonnen. Het waren vervolgens 3x Nath, 4x Ann, 2x Sara dien de doelpunten voor hun rekening namen. Zo werd de eindstand vastgelegd op 20-0.

Nu vrijdag is er de moeilijke verplaatsing naar Haasdonk , met gelijke punten op de tweede plaats. Vorige keer zijn we er gaan winnen met 1-3. Dus dit moet moed scheppen voor vrijdag.

Marc De Vuyst
Afgevaardigde Dames