Aangezien de evolutie van de individuele speler primeert boven het ploegbelang, resultaat ondergeschikt is aan opleiding en plezier, worden voor de onderbouw geen resultaten meer gepubliceerd op de website. Wel houden we eraan een kort verslagje te publiceren over de gespeelde wedstrijden onderbouw !

SV Voorde – U8 Prov 

De wedstrijd van de U8 provinciaal op Voorde werd omwille van het sinterklaasfeest vervroegd naar 10u00 zaterdagochtend. Heel jammer dat het net dan zo hard aan ’t regenen en waaien was. Geen weer om een hond door te jagen en toch zou er gespeeld worden.

Het veld lag goed nat en modderig. Misschien daarom dat er zo aarzelend werd begonnen. Voorde had er in het begin al ’n paar tegen de netten gejaagd vooraleer Jong Geraardsbergen in de wedstrijd kwam.

Het eerste bezoekende doelpunt liet dan niet lang meer op zich wachten. Een knappe actie op links en dito voorzet werden mooi afgerond. Jong Geraardsbergen kwam nu steeds beter in het spel. Voorde moest het vooral op kracht doen. Maar de “kleinere” bezoekers deden absoluut niet onder en knokten terug. Er werden enkele hele knappe combinaties op de modderige mat gelegd.

Bij de rust moest onze doelman eventjes ontdooid worden. Maar Thibault kwam even later opnieuw springlevend het veld in. Ook de tweede helft bleef Jong Geraardsbergen voluit gaan; Oscar, Jules, Joran, Thibault, Rune, Mette-Marit en de onvermoeibare Manu trokken zich niets meer aan van regen of wind en toonden een enorme wilskracht en gretigheid, veel spelplezier en heel wat positieve punten ondanks de barre omstandigheden. Sinterklaas was tevreden !

 

SV Voorde – U9 Prov

Zonder de afwezigen Alex, Liam en Brent beloofde het een moeilijke klus te worden. Tussen de regenbuien door probeerden we voetballend te starten en dat lukte nog vrij aardig tegen een fysisch sterkere tegenstander. 10 minuten konden we meestrijden en daarna gingen we ten onder. De zoveelste week na elkaar dat we geen vuist kunnen maken.

Het moet anders: we moeten blijven plezier hebben in het spelletje en steeds de voetballende oplossing blijven zoeken. Na overleg met de sportieve cel zal trainer Joeri het over een andere boeg gooien. Al doende leert men !

U11 Prov – SV Voorde

Anti-climax in het Wilgierstadion afgelopen zondag, de wedstrijd waar al weken naar werd uitgekeken werd een serieuze afknapper. Op een speler na schitterde Voorde in zijn afwezigheid. Alle respect voor de aanwezige speler. De aanwezige spelers, ouders en trainer waren bijzonder gefrustreerd.

Douwe verwoordde het nog het best door te zeggen dat hoewel we 5-0 gewonnen hadden dit eigenlijk een onaangename overwinning was.

 Volgende week wacht voor de moeilijke verplaatsing naar Eendracht Aalst.