Doelpuntenkermis in de Voldersstraat

De wedstrijd begon met 1 minuut stilte ter nagedachtenis van de moeder van onze Kapitein. En na 2 weken geen voetbal te hebben gespeeld, begon de thuisploeg gretig aan de wedstrijd.

Reeds in de eerste minuut trof Annelies de paal en enkele minuten later opende Ann de score: 1-0. De bezoekers konden weinig tegenstand bieden en na 20’ ging Davina op links door. Nath werkte af: 2-0. De volgende minuten werd een doelpuntenkermis: een voorzet van Nath, Ann scoort; een dribbelende Ann gaat door en werkt af; terug een voorzet van Nath, Ann verschalkt de doelvrouw; een voorzet van kapitein Cindy, en Ann scoort; na een inworp maak Ann haar 6e doelpunt van de wedstrijd, wat de stand op 7-0 brengt. Net voor de koffiepauze zet Kathy voor en terug Ann nette de ruststand: 8-0.

Terug uit de kleedkamers deed de thuisploeg een beetje rustiger, desondanks kwamen de bezoekers niet meer over hun helft. Het werd een eenrichtingsvoetbal. Doch was het pas in de 10’ dat Ann een hoekschop trapte, en Nath kopte de bal in doel:9-0. Nu was het de bezoekende doelvrouw die verschillende malen op gepaste wijze tussenkwam. Maar na 25’ trapte Ann hoekschop en het was de beurt aan Veerle om een doelpunt te maken: 10-0. Daarna liet Ann zich vervangen door Marijke. De bezoekers hadden het geweten, want een gemotiveerd Marijke scoorde nog tweemaal, oa op voorzet van Nath en legde zo de eindstand vast op 12-0.

Volgende week staat er een heuse derby op het programma: Jong Geraardsbergen – RS Denderhoutem. De wedstrijd gaat door om 16u30. Supporters op post !