Dames blijven op kop na spannende wedstrijd

Uitslag: 4 – 5

Een zeer gemotiveerde thuisploeg probeerde direct de wedstrijd in handen te nemen. Doch de bezoekers deden er alles om hun stempel te drukken, en na 10’ minuten zorgden ze voor doelgevaar. Maar na nog een paar mooie bezoekersaanvallen, opende de thuisploeg de score:1-0. Ze gingen op hun elan door en 1 minuut later was het terug prijs: 2-0. In het tweede deel van de eerste helft was er nog doelgevaar, oa schot die afschampte, de paal die in de weg stond. Doch 5 minuten voor we gingen rusten nette Ann, na een hoekschop van Mie, de aansluitingstreffer: 2-1. Dus we rusten met een 2-1 stand.

Na de koffiepauze was het onmiddellijk Ann die op een vrijschop de gelijkmakker scoorde, een beetje met de hulp van de thuisverdediging. De bezoekers gingen door en 5’ later scoorde Ann voor de derde maal na een prachtige voorzet van Sara. Nadien kwam de thuisploeg terug in de wedstrijd en maakten gelijk: 3-3. Doch de bezoekers lieten zich niet pramen en kwamen terug voor: 3-4. Dit na een schitterende actie van Nath die van op haar eigen helft alleen door ging en de bal tegen de netten jaagde. Doch de thuisploeg was niet onder de indruk en enkele minuten later maakten ze gelijk: 4-4. Bij de bezoekers werd alles op alles gezet, en de ene aanval volgde op de andere. Juist voor het affluiten trapte Ann de winningsgoal in, na een hoekschop van Mie. Hierdoor werd de eindstand vastgelegd op 4-5. De supporters hebben een mooie spannende wedstrijd gezien.

Volgende week moeten we er terug staan, want de tweede in de stand, Haasdonk, komt op bezoek. Dus supporters op post om 17u in de Volderstraat.