Jong Geraardsbergen-Zele: 4-1

De  nieuw opgerichte damesploeg van Jong Geraardsbergen hadden hun start niet gemist en stonden reeds met 4 op 6 op de tweede plaats. Vorige zaterdag ontvingen ze E. Zele.

Deze wedstrijd werd overschaduwd door het feit er geen scheids was aangeduid door de bond. De bezoekers waren er niet op voorzien en het was aan de thuisploeg om iemand aan te duiden, er werd een speler van de reserven bereid gevonden om deze moeilijke taak op zich te nemen.

De thuisploeg geraakte niet goed in de wedstrijd, wat resulteerde na 10’ in een vroeg tegendoelpunt: 0-1. De thuisploeg werd daardoor wakker geschud en enkele minuten later maakte Ann Scheirlinckx de gelijkmaker. De match kon opnieuw beginnen en de thuisploeg kwam meer en meer in de wedstrijd voor. De thuisploeg zette de bezoekers onder druk en na 35’ scoorde Ann na een mooi geplaatste rechtstreekse vrijschop. Dus konden we gaan rusten met een 2-1 stand.

De thuisploeg kwam gemotiveerd uit de kleedkamers, dit was te zien op het veld. De bezoekers werden onder druk gezet en na 10’ vertrok Davina Coppens van op eigen helft met de bal, ze was niet te stuiten en werkte mooi af: 3-1. De bezoekers werden verder onder druk gezet, doch hadden enkele gevaarlijke counters in petto. Maar ze stuitten telkenmale op een uitstekende verdediging. Een van de vele hoekschoppen van de thuisploeg werd genomen van op rechts door Sabine Vanderweeën, Davina kopte door naar Sara Monseur, die met het hoofd omzette in doelpunt. Dit resulteerde in de eindstand van 4-1, daarmee komen ze op de 2e plaats in de eindstand op 2 punten van de dames van E.Aalst.

Nogmaals een dikke proficiat aan alle speelsters en doe zo verder!!!!!!!