De website van Jong Geraardsbergen wordt onderhouden door middel van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS). Dit maakt het mogelijk om eenvoudig content te wijzigen, artikelen te plaatsen, foto’s te uploaden en overige website gerelateerde zaken te beheren.

Eenmalig content laten plaatsen
Heb jij een wedstrijdverslag of foto’s van een wedstrijd of evenement en wil je deze graag op de website plaatsen? Stuur deze dan per mail naar info@jonggeraardsbergen.be. Wij plaatsen je bijdrage dan zo snel mogelijk op de website.

Regelmatig zelf content plaatsen (toegang CMS)
Als je regelmatig (bijvoorbeeld wekelijks) foto’s of verslagen wilt plaatsen dan is het mogelijk dat we een account voor je aanmaken waarmee je toegang krijgt tot het CMS. Op deze manier kun je eenvoudig snel wekelijks je bijdrage leveren aan onze website. Je kunt een account aanvragen door een mailtje met dit verzoek te sturen naar info@jonggeraardsbergen.be.