Vrijdag 24 juni vond op Jong Geraardsbergen de spelersvoorstelling plaats voor het seizoen 2011-2012.

Nieuwkomers zijn Arne Daneels, Sven Rogiers, Kevin De Nie (WK Idegem), Wim Holderbeke, Frederik Debeuf, Nico Broodcoorens (Nederhasselt), Thierry Martens, Tom Van Den Bossche (Deftinge), Niels Straetmans, Jens De Roeck (KSV Geraardsbergen), Jens Nyssen, Ilkay Erdurdu (Overboelare), Jordy Aubeeck (FC Brakel), Niels Groeninckx (Heldergem), Nard Matthys (Moerbeke), Sasha Van Daele (Appelterre), Wouter Bellemans (Bever), Anthony De Coning (vrij) en Jonas Pols (eigen jeugd).

Spelers die de club hebben verlaten zijn Stephen Bogaert (WK Idegem), Bjorn Bury, James Malfroid, Sven Maudens (FCE Onkerzele), Luc Cardon (KFC Herzele), Niels Daneels (Deftinge), Grim Doclo, Kenneth Leroy (Sp. Geraardsbergen), Sébastien Vandecappelle (VK Liedekerke), Cédric Van Den Berg (Balegem), Stefaan Sergooris (VK Jong Neigem), Kris De Glas, Ben De Vlieger, Joeri Dujacquier, Koen Van Poucke, Bart Claes.

De A-ploeg onder leiding van Kevin Waegemans en Bram Keppens zal haar wedstrijden afwerken op zaterdagavond 19u30 op het Stedelijk Sportstadion van Geraardsbergen. De ambitie voor volgend seizoen is top 4. De voorbereiding start op 20 juli en de eerste competitiewedstrijd wordt gespeeld tegen WK Idegem B op zaterdag 3 september.

Volgend seizoen komen verder nog 2 beloftenploegen, 17 jeugdploegen en een damesploeg in actie. Joella Asselman, Myriam Chavatte, Annelies Cockmartin, Davina Coppens, Katrien Daneels, Marijke De Paepe, Sara Monseur, Veerle Pierloot, Ann Scheirlinckx, Cindy Sorgeloos, Nathalie Tondelier, Kathy Vandendrieschen, Kelly Verlé, Mieke Vermorgen en Kathy Welvaert zullen de kleuren van Jong Geraardsbergen verdedigen in de 3de provinciale damesreeks.

 

 [cincopa A0MA8ralrhYS]