Beste speler, trainer, vrijwilliger en supporter van Jong Geraardsbergen

Bij deze wensen we jullie te bedanken voor jullie inzet tijdens het voorbije seizoen. De opstart van een nieuwe werking kan met vallen en opstaan als geslaagd aanschouwd worden.

Door de inzet van de trainers, vrijwilligers, het bestuur en het oudercomite is Jong Geraardsbergen trots te melden dat ze van de KBVB het PROVINCIAAL label hebben behaald.

We willen de komende seizoenen onze jeugdwerking verder uitbreiden. Nog meer gediplomeerde trainers, enthousiaste spelers en sportieve supporters zullen onze werking naar een hoger niveau stuwen. Op korte termijn willen we de samenwerking met OLSA Brakel verder uitbouwen. Spelers van wie wij denken dat zij het Nationaal niveau aankunnen zullen via OLSA Brakel van nationaal voetbal kunnen proeven.

Met trots melden we dat zelfs RSC Anderlecht de weg naar Jong Geraardsbergen gevonden heeft. Een van onze meest getalenteerde spelers, Ruben Katshiame zal gedeeltelijk bij RSC Anderlecht en gedeeltelijk bij Jong Geraardsbergen trainen en spelen. Dit is enkel mogelijk omdat RSC Anderlecht in de goede werking van Jong Geraardsbergen gelooft!

De infrastructuur krijgt tijdens het tussenseizoen een grondige facelift. Het A-terrein wordt voorzien van een professionele verlichting. De kleedkamers worden uitgebreid en zowel de A-ploeg als de jeugdwerking zal gebruik maken van het Stedelijk Sportstadion.

Beste vrienden, het seizoen 2011-2012 wordt voor Jong Geraardsbergen het jaar van de bevestiging. We staan voor de grote uitdaging om de beste jeugdwerking uit de regio te worden en rekenen hiervoor op jullie steun en medewerking.

Sportieve groeten

Jan Cansse
Jeugdvoorzitter