Jong Geraardsbergen mag terugblikken op een geslaagde paasstage dankzij de geweldige inzet van het oudercomité, vrijwilligers en trainers!

Het oudercomité van voetbalclub Jong Geraardsbergen organiseerde vorige week een paasstage voor kinderen van 5 tot 16 jaar op de terreinen aan de Voldersstraat. 

53 kinderen namen deel aan de vierdaagse voetbalstage. In kleine groepjes werden de voetballertjes gedurende verschillende trainingssessies begeleid door ervaren trainers.  Tussendoor konden de kinderen zich uitleven op het springkasteel en de trampoline. De innerlijke mens werd versterkt met een ontbijt, een warm middagmaal en enkele tussendoortjes.

Op het einde van de stage kregen de deelnemers een diploma en een T-shirt mee naar huis. De barbecue op donderdagavond was een leuke afsluiter ! Oh ja, ook de paashaas bracht de kinderen een bezoekje.