De U13 B van Jong Geraardsbergen zijn kampioen. De laatste match was bijzonder spannend. De ploeg vertrok met een voorsprong van 2 punten naar Appelterre, de 2de in de stand. Daar moesten ze winnen of gelijk spelen om kampioen te worden. De spelers wonnen de wedstrijd deze middag met 0-1.

21 overwinningen, 2 verliespartijen en 2 gelijkspelen is de balans van dit seizoen. In een spannende strijd met Appelterre en Winnik B toonde Jong Geraardsbergen zich de sterkste van dit seizoen. Proficiat aan trainer, afgevaardigde en alle spelers!

Op de foto (onder vlnr): Katshiame Nehemie, Jarne Morreels, Jens Cansse,  Bibulatov Mo, Neal Desterbeck, Ntumba Ngandu Jonathan, Niels Duffeleer.
Boven (vlnr): Arnout De Cock, jeugdvoorzitter Jan Cansse, D’Haenens Dylan, Amadeo Fleury, Brent Van Gijsegem, Ibrahim Erken, Jarno Collyns, Matthias Van Den Bergh, Allebosch Jari en trainer Wesley Dewolf. Jordy Vanderhaegen ontbreekt op de foto wegens vakantie.