Sinds de oprichting dit seizoen van Jong Geraardsbergen heeft de club al verscheidene successen geboekt. De club telt momenteel 10 jeugdploegen, 2 beloftenploegen en het eerste elftal.

Vermeldenswaardig zijn de uitstekende resultaten van onze ploegen U13 en U15. Ze staan momenteel eerste en tweede in de voorlopige rangschikking. Een eerste kampioenstitel zou de kers op de taart kunnen zijn voor de uitstekende jeugdwerking van de club. Ook het eerste elftal maakt nog steeds een heel goede kans om de eindronde in vierde provinciale te halen. Onder de leiding van Joost van Israël behalen onze jongens uitstekende resultaten.

Het oudercomité geeft het bestuur een prachtige ondersteuning door de organisatie van het sinterklaasfeest en door de aanwezigheid op de kerstmarkt in Geraardsbergen. Het bestuur wenst het oudercomité te danken voor deze initiatieven en steun.

Op logistiek vlak wil de club alles in het werk stellen om onze jeugdploegen in de beste omstandigheden te laten trainen. Zo wordt door onze jongsten op woensdag op het stedelijk sportstadion getraind en werden enkele indoorlocaties afgehuurd om de koude wintermaanden te overbruggen.

Volgend seizoen zal het eerste elftal zijn thuiswedstrijden afwerken op zaterdagavond en dit op het stedelijk sportstadion. Op die manier komt er een extra trainingsveld ter beschikking op onze huidige locatie in de Voldersstraat. Dit veld willen we verlichten zodat er avondwedstrijden kunnen georganiseerd worden voor de jeugd.

Op sportief vlak heeft de club voor volgend seizoen een akkoord met Kevin Waegemans en Bram Keppens. Deze gediplomeerde trainers worden verantwoordelijk voor de volledige sportieve werking van de club (van het eerste elftal tot en met de allerkleinsten). De club wil volgend seizoen in alle jeugdreeksen vertegenwoordigd zijn. Doordat we streven naar het provinciale label van KBVB zal elke jeugdploeg over een gemotiveerde en gediplomeerde trainer kunnen beschikken.

Gezien de goede resultaten van het eerste elftal wil de club zoveel mogelijk spelers van de huidige kern behouden. Wat onze jongens op de mat brengen mag gezien worden! Verder willen we het elftal versterken op enkele cruciale posities met jeugdig en leergierig talent. Zodra de club akkoorden heeft met huidige en nieuwe spelers zullen we hierover communiceren.

U leest het: onze club is gezond ambitieus en … om te winnen moet je scoren!