Door het vrij zijn van U9B werden naast de vaste spelers Bart, Ruben, Jonathan, Lleyton en Taric volgende spelers aan de ploeg toegevoegd: Brian, Noah en Guillaume.

De wedstrijd begon vrij moeilijk en ondanks een aantal kansen aan beide zijden liep Winnik verdiend uit tot 0-2. Onze jongens begonnen echter beter te voetballen en konden de rust nog halen met een 2-2 gelijkspel.

Tijdens de tweede helft waren we heer en meester en konden we op een voetballende manier afstand nemen van een verdienstelijk Winnik. Het werd uiteindelijk nog 6-3. Niet op het resultaat, maar de manier waarop, mogen we fier op zijn. Doe zo verder, jongens!

Volgende week wacht het supersterke Oudenhove. Een goede test voor onze jongens om eens te zien hoever we al staan. De doelpuntenmakers van dienst waren Taric (3), Lleyton (2), Jonathan en Ruben. Nog een opmerking voor onze Lleyton: 2 doelpunten en 2 mooie assists, nu nog eens op tijd komen en het zal allemaal in orde zijn!