In Borsbeke werd met veel inzet gestart en de match bleef gedurende de eerste tien minuten vrij gelijkopgaand, dankzij een aantal mooie reddingen van onze doelman Alex. Naar het einde van de eerste helft kon Borsbeke een eerste keer afstand nemen.

In het begin van de tweede helft konden we het verschil wat verkleinen, maar daarna kon Borsbeke duidelijk afstand nemen. We bleven strijden en speelden nog een sterk slotkwartier. Ondanks de nederlaag kunnen we stellen dat onze jongens ervoor gegaan hebben en hun positie vrij goed behielden. Ieder doelpunt werd trouwens gevierd als een overwinning.

Vermeldenswaardig is dat Loïc na de wedstrijd zijn armen in de lucht stak alsof we gewonnen hadden. Hij mocht terecht fier zijn, op zijn eigen prestatie en op deze van zijn voetbalvriendjes.

De soldaatjes van dienst waren: Alex, Sverre, Loïc (3), Siebe, Bram (1), Maarten, Jarne (3)en Tibo.