1. Ik ben NIET aangesloten bij een andere club van de KBVB:

Je tekent een nieuw aansluitingsformulier.

2. Ik ben aangesloten bij een club van de KBVB:

Voor 30 april

Je moet eerst persoonlijk ontslag nemen bij je huidige club via een ontslagformulier dat tussen 1 april en 30 april aangetekend moet verstuurd worden naar zowel je huidige club als naar de KBVB. Vanaf 2 mei kan je dan een nieuw aansluitingsformulier bij Jong Geraardsbergen ondertekenen.

Ontslagen ingediend binnen die periode zijn definitief.

Na 30 april

Vanaf nu kan je slechts van club veranderen met toestemming van je huidige club. Dit moet gebeuren met een zogenaamde “witte transfer”. Deze overgangsmachtiging moet zowel door de GC van de huidige club als de door de GC van Jong Geraardsbergen ondertekend worden.

Seniors dienen er rekening mee te houden dat hun aansluiting bij Jong Geraardsbergen voor 1 juli (poststempel) bij de KBVB moet aankomen om nog in aanmerking te komen voor wedstrijden van het 1e elftal.

3. Ik ben ouder dan 35 jaar

Zodra iemand de leeftijd van 35 jaar bereikt heeft, kan hij zonder het akkoord van zijn huidige club, een definitieve transfer bekomen via de zogenaamde “blauwe transfer”. Indien hij reeds tijdens het lopende seizoen wedstrijden heeft gespeeld voor het 1e elftal van zijn andere club, mag hij niet meer deelnemen aan de wedstrijden van het 1e elftal van Jong Geraardsbergen.