Laat uw kind genieten van de jeugdopleiding van Jong Geraardsbergen!

VK Onkerzele en de ontslagnemende jeugdverantwoordelijken van KSV Geraardsbergen en VK Onkerzele hebben de krachten gebundeld om een uniek voetbalproject in eigen streek uit te werken onder de nieuwe naam Jong Geraardsbergen. Het letterwoord ‘Jong’ verwijst naar de oorsprong van de vernieuwde club: Jeugd Onkerzele en Geraardsbergen en vertolkt perfect de vooropgestelde visie om jong voetbaltalent op te leiden en doorstroming naar het eerste elftal te verzekeren.

Onder leiding van gediplomeerde trainers proberen we alle jeugdploegen dezelfde spelopvatting bij te brengen waarbij FUN, OPLEIDING en zeker het KIND centraal staan. Het opleidingsplan is erop gericht een uniforme aanpak uit te werken op vlak van trainingen, zowel op technisch, tactisch als conditioneel vlak en dit voor zowel de recreatieve als de competitieve ploegen. De bedoeling is dat deze rode draad vanaf de duiveltjes tot en met het eerste elftal wordt gevolgd.

De verschillende seniors- en jeugdploegen van Jong Geraardsbergen trainen en spelen op het terreinencomplex in de Voldersstraat te Onkerzele.

Meer informatie volgt de komende weken op de website www.jonggeraardsbergen.be
Interesse en/of vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@jonggeraardsbergen.be