Complete Off-day voor de leiders

Na de grootste overwinning van vorige week tegen de co-leiders, leefden de bezoekers nog op euforie.

De thuisploeg had dit onmiddellijk in de gaten en nam de wedstrijd in handen en na 10′ was het reeds 1-0. De bezoekers werden wakker geschud en trokken in de aanval. Doch ze vonden een paar maal een thuisdoelman, de paal en de deklat op hun weg. En 10 ‘ later na een counter liep de thuisploeg uit met 2-0. Doch bleven de bezoekers er in geloven. Juist voor ze gingen rusten kregen het deksel op de neus en het werd 3-0.

Terug uit de kleedkamers begon het beter en Ann ging alleen door en maakte er 3-1 van. Enkele minuten later nam Kathy een mooie vrijschop juist uit de 16, maar vond de doelvrouw op haar weg. Na 15′ werd een van de vele hoekschoppen, bijna in het doel gekopt door Dorien, doch een thuisverdediger hield van de lijn weg. Nu werden er risico’s genomen door de bezoekers, wat resulteerde in nog 3 doelpunten op enkele minuten tijd. Hierbij werd de eindstand gekend: 6-1.

Dit was een wedstrijd om zo vlug mogelijk te vergeten en ons te focussen op de volgende wedstrijd. Deze heeft plaats op Jong Geraardsbergen om 17u tegen Buggenhout. Supporters kom ons maar steunen!