Op naar een feestje met het nodige weeerwerk

Mits een overwinning konden de bezoekers een feestje bouwen.

Ze gingen er stevig tegenaan van in het begin, en na enkele minuten opende, na een voorzet van Ann en mooi doorgepast van Lobke, Sabine de score: 0-1. Na 10′ was het weer zover en Ann zette voor en de bal belande in doel: 0-2. Hierdoor was de thuisploeg hun draad kwijt en enkele minuten later was het weer zover, na een voorzet van Sabine, nette Ann haar 2e doelpunt van de avond: 0-3. Hierdoor werd de thuisploeg wakker geschud en 5′ later scoorden ze tegen: 1-3. Doch de bezoekers lieten dit niet gebeuren en onmiddellijk ging Sabine alleen door en scoorde haar 2e doelpunt van de avond. En juist voor we gingen rusten werd het nog 2-4.

Terug uit de kleedkamers had de thuisploeg moed geplukt uit hun tegendoelpunt en zette de nodige druk. Doch na 15′, na een mooie voorzet van Lobke, scoorde Ann haar 3e doelpunt. Doch de thuisploeg gaf niet af en scoorde nogmaals tegen: 3-5. Ze kregen terug hoop en bleven druk zetten. Doch ons doelvrouw ‘Smallie’ wilde het feestje niet verbrodden en pareerde nog verschillende aanvallen. De eindstand lag vast op 3-5.

En het feestje kon beginnen!

Dit kampioenschap werd nog gevierd tot in de vroege uurtjes.

Een dikke proficiat aan de meisjes met hun kampioenentitel. En nu op naar 1 mei waar we om 15u op Gent Zeehaven de finale van de Hofman Cup spelen tegen Merelbeke. Maar eerst ontvangen we nog op zaterdag 28/4/2012 om 17u Moerbeke, de laatste competitiematch van het seizoen. Wie weet wat er nadien nog allemaal volgt.