Een goeie voorbereiding op volgende week

De bezoekers hadden zich verstrekt met speelsters van 2e provinciale, dit om enig weerwerk te kunnen bieden. In het begin van de 1e helft slaagden ze in hun opzet. Maar na 15′ en verschillende aanvallen van de thuisploeg was het zover. Het was Ann die met een mooie voorzet Mie bediende en die opende de score: 1-0. De thuisploeg had de smaak te pakken. En een paar minuten later ging Ann alleen door en nette nummer 2: 2-0.In de 25e minuut trapte Ann een hoekschop en het was Lobke die de bal in de netten kopte: 3-0. Nog was de thuisploeg niet voldaan. Een 5 minuten later na een voorzet van Ann, scoorde Mie haar 2e doelpunt van de match: 4-0. Door het vele aanvallende werk van de thuisploeg liepen ze op een counter, E.Aalst scoorde: 4-1. Doch juist voor we gingen rusten zette Ann en Mie een mooie aanval op en Mie scoorde haar 30e doelpunt van het seizoen: 5-1.

Na de rust ging de wedstrijd zijn gang. Beide ploegen namen een deel van de helft voor hun rekening. De thuisploeg kon de score niet meer opdrijven. Doch juist voor affluiten nette E.Aalst hun 2e doelpunt en legde de eindstand vast: 5-2.

Zaterdag 17/3 staat er om 17u een heuse topper op het programma, een confrontatie met de directe concurrent: Haasdonk.