Doelpuntenkermis op de Zandberg

Na terug een kleine competitiestop begonnen de bezoekers aan de wedstrijd. Van bij de start namen ze de wedstrijd in handen, reeds na enkele seconden kregen ze een kans, doch vergaten af te werken.

De toeschouwers moesten wachten tot op de 15’ om de openingstreffer te zien. Na een lange voorzet van Kathy Vandendrieschen, ging Ann door en scoorde: 0-1. 5’ later zette Ann voor en Mie zette de 0-2 op het bord. Enkele minuten later vertrok Ann van op haar helft en dribbelde de ganse defensie en nette de 0-3. Na terug een voorzet van Ann, scoorde Mie een kwartier voor de rust haar 2e
doelpunt van de match: 0-4. Ze kreeg er niet genoeg van en juist voor we gingen rusten ging Mie dribbeld door en zette de ruststand op het bord: 0-5.

Terug uit de kleedkamers trachten de thuisploeg hun stempel op de wedstrijd te drukken, doch ze slaagden er niet volledig in. En na 7’ zette Sabine na een voorzet van op links de score op 0-6. Na 10’ minuten volgde er een mooie actie; hoekschop van Ann, de kopbal van Nath werd gered op de doellijn, en het was Sara die de bal achter de doellijn werkte:0-7. Na een goeie 20’ zette Kathy nogmaals voor, en Mie zorgde voor haar 4e doelpunt van de wedstrijd: 0-8. De wedstrijd bloeide langzaam dood ondanks verwoedde pogingen de E Aalst.

Bij deze werd de eindstand vastgelegd en blijven we samen met Haasdonk aan de leiding. Op dinsdag 29/11 gaat Jong Geraardsbergen de moeilijke verplaatsing aan naar SK Lebbeke, in het kader van de Hofmancup. We zullen trachten terug te komen met een overwinning.

Volgende competitiewedstrijd op zaterdag 3/12 om 16u30 op Jong Geraardsbergen tegen FC Moerbeke.